Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Message Boards

Genelec 1034A help needed

vortexian, modified 6 Years ago.

Genelec 1034A help needed

Youngling Posts: 1 Join Date: 4/7/16 Recent Posts
Hi all,

I recently bought a 1034A system which needs some work. I have contacted Genelec to see if some spares are available, just waiting for a reply, in the meantime there are 2 add on cards mounted on the Amplifier Module PCB, one is fine and is an LED controller I think, the other has issues and is model is 'TE050'.
It looks like its been subject to some heat and needs replacing, however I cannot see the component details due to its condition, anyone have any idea's on this module?

thanks in advance

Tony