Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Keskusteluryhmät

GLM 3.2 updated 11.3.2020 fails to calibrate a stereo pair of 8341A

Andreas Eriksson, muokattu 2 Vuodet sitten.

GLM 3.2 updated 11.3.2020 fails to calibrate a stereo pair of 8341A

Youngling Viestejä: 2 Liittymispäivä: 21.2.2020 Viimeisimmät viestit

GLM 3.2 updated 11.3.2020 fails to calibrate a stereo pair of 8341A. I have updated the GLM-box and the monitors to latest firmware. Single point calibration was successful once. But then I recalibrated. Now only the left speaker sends out the calibration sound and after some sweeps the calibration fails in GLM. Is this a known bug? Everything is reset and I reinstalled GLM for Windows 10 but the problem persist. Thanks beforehand.

UPDATE:
The problem has been resolved. After restarting everything, reinstalling GLM and changed USB-port the calibration is now completed.