Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Keskusteluryhmät

GLM Autocal 1.5 problem with 8200-416B

anttijohannes, muokattu 2 Vuodet sitten.

GLM Autocal 1.5 problem with 8200-416B

Youngling Viestejä: 0 Liittymispäivä: 22.4.2020 Viimeisimmät viestit

1.5 autocal software, win10 home 64bit, 8200-416B and pair of 8260’s:

- Speakers are identified, get white noise and slider works ok

- But: when trying to get autocal process started I get texts on green ”recording error, error closing recording device, input calibration failed”. And also pop up box check cabling from network to pc etc. Using ”genelec sound car - recommended”.

I’ve checked all windows options, They seem ok, and according to win mic is working and shows response in bar when testing mic, but autocal process doesn’t run. What to do? Thanks!

 

Antti

lukester, muokattu 2 Vuodet sitten.

RE: GLM Autocal 1.5 problem with 8200-416B

Jedi Master Viestejä: 296 Liittymispäivä: 22.4.2010 Viimeisimmät viestit

you need to connect the GLM microphone to the GLM box, not to your computer's mic input.

Wouldn't hurt to update GLM.