Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Keskusteluryhmät

ISS Not working

jaumemussons79, muokattu 1 Kuukausi sitten.

ISS Not working

Youngling Viestejä: 0 Liittymispäivä: 19.11.2021 Viimeisimmät viestit

Hi, i have a pair of 8331A speakers, absolutely love them,but, don't know why the ISS standby is not working. I've set it to 10 minutes, but they never shut down... It worked some time after purchasing the speakers, but the last weeks they keep being active the whole time...

mans, muokattu 1 Kuukausi sitten.

RE: ISS Not working

Youngling Viestejä: 15 Liittymispäivä: 26.6.2020 Viimeisimmät viestit

Great day jaumemussons79,

Suggestion: In case you would be using AES, it's the digital source which is preventing the monitors/subs to get into ISS.

Did you changed recently the input selection ? Did you tried setting it as automatic and powering down the source ?

https://www.community.genelec.com/web/guest/forum/-/message_boards/message/1319756#/

Enjoy.