Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Keskusteluryhmät

GLM 2.0 Windows 8.1 issue

raindog, muokattu 7 Vuodet sitten.

GLM 2.0 Windows 8.1 issue

Padawan Viestejä: 33 Liittymispäivä: 19.7.2013 Viimeisimmät viestit
Hello folks
i just bought a new GLM2 system for my 8260a. Today i installed the software on a Microsoft Surface Pro 3 with USB3, when i start the application it hangs, if i remove the USB cable it start but is not responsive, i have to kill it with task manager...
Is there something that i must know?
Thank you.
ilkka-rissanen, muokattu 7 Vuodet sitten.

Re: GLM 2.0 Windows 8.1 issue

Yoda Viestejä: 2564 Liittymispäivä: 23.3.2009 Viimeisimmät viestit
Hello,

I have forwarded your bug report to our SW development team. I will let you know once I have more information.

Thank you!