Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Keskusteluryhmät

Upgrade to GLM.SE v1.3.0

john-f, muokattu 10 Vuodet sitten.

Upgrade to GLM.SE v1.3.0

Youngling Viestejä: 9 Liittymispäivä: 18.1.2012 Viimeisimmät viestit
Is it necessary to uninstall X11 and GLM.SE v1.2.0 before installing v1.3.0? If so, what's the best procedure?
ilkka-rissanen, muokattu 10 Vuodet sitten.

Re: Upgrade to GLM.SE v1.3.0

Yoda Viestejä: 2564 Liittymispäivä: 23.3.2009 Viimeisimmät viestit
Hi,

No need to uninstall. The setup will overwrite all necessary files. With X11 (XQuartz) setup you need to execute Logout/Login in order for the setup to work properly.
john-f, muokattu 10 Vuodet sitten.

Re: Upgrade to GLM.SE v1.3.0

Youngling Viestejä: 9 Liittymispäivä: 18.1.2012 Viimeisimmät viestit
Can v1.2.0 setups be used in v1.3.0 or must new AutoCals be run?
ilkka-rissanen, muokattu 10 Vuodet sitten.

Re: Upgrade to GLM.SE v1.3.0

Yoda Viestejä: 2564 Liittymispäivä: 23.3.2009 Viimeisimmät viestit
Can v1.2.0 setups be used in v1.3.0 or must new AutoCals be run?

Old setups are naturally compatible with new software versions.
john-f, muokattu 10 Vuodet sitten.

Re: Upgrade to GLM.SE v1.3.0

Youngling Viestejä: 9 Liittymispäivä: 18.1.2012 Viimeisimmät viestit
In v1.3 I browsed to the setup file made in v1.2.0 and when I tried to open it I got an error saying file not found. The file is there in the finder and continues to work in v1.2.0. I can easily do another AutoCal in v1.3.0, but I'm curious why this might be happening. BTW, I ran DiskWarrior on the drive and repaired permissions.