Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Message Boards

El Capitan 10.11.2 issues

zee64, modified 6 Years ago.

El Capitan 10.11.2 issues

Padawan Posts: 38 Join Date: 11/2/13 Recent Posts
Hi,

As the title says I'm running 10.11.2 and when I open GLM2.0.4 the volume slider is fixed at -14.0dB and will not move. Is there any easy fix for this?

Thanks,

Zee
bourne, modified 6 Years ago.

Re: El Capitan 10.11.2 issues

Padawan Posts: 74 Join Date: 2/26/14 Recent Posts
I experience the same issue, however, just with one of my presets (actually the last one, the most right tab). The other three are working fine.
Maybe you could try to create a new preset as a workaround?
ilkka-rissanen, modified 6 Years ago.

Re: El Capitan 10.11.2 issues

Yoda Posts: 2564 Join Date: 3/23/09 Recent Posts
Hi,

Could you both update to 2.0.5 (or even 2.0.6 beta) and see if the problem still persists?
zee64, modified 6 Years ago.

Re: El Capitan 10.11.2 issues

Padawan Posts: 38 Join Date: 11/2/13 Recent Posts
Hi,

Still the same issue with 2.0.5 and beta.
zee64, modified 6 Years ago.

Re: El Capitan 10.11.2 issues

Padawan Posts: 38 Join Date: 11/2/13 Recent Posts
Reinstalled beta version and volume works fine.

Re run my calibration and now left monitor is has the right light flashing at low volumes - any suggestions why this is the case???
ilkka-rissanen, modified 6 Years ago.

Re: El Capitan 10.11.2 issues

Yoda Posts: 2564 Join Date: 3/23/09 Recent Posts
Hi,

Can you use the new feature and export your setup file for us to investigate? Please send it to sam@genelec.com
zee64, modified 6 Years ago.

Re: El Capitan 10.11.2 issues

Padawan Posts: 38 Join Date: 11/2/13 Recent Posts
Hi I've emailed to you :-)