Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Message Boards

Kaiuttimet menevät itsestään päälle

jusba31, modified 9 Years ago.

Kaiuttimet menevät itsestään päälle

Youngling Posts: 1 Join Date: 12/29/13 Recent Posts
Mulla on kotiteatteri mikä koostuu seuraavista kaiuttimista 3x G Three, 2x G One ja F two.
Aluksi mulla oli vain G Three pari kytkettynä suoraan vahvistimeen ja kaikki toimi hienosti. Nyt kun laajensin järjestelmän 5.1 setiksi niin että kaikki signaalit kiertävät subwooferin kautta niin ongelmat alkoivat.

Ongelmana siis se että kaiuttimet menevät päälle omia aikojaan.

Aluksi päälle menivät samaan aikaan aina kaikki kaiuttimet. Kerran kun laitoin olohuoneeseen (missä kaiuttimet ovat) valot päälle valokatkaisijasta niin samalla sekunnilla meni kaikki kaiuttimet päälle.

Otin subwooferista signaalien tuloliittimet irti. Tällöin päälle menivät pari kertaa vain oikea ja vasen etukaiutin, molemmat samaan aikaan (nämä samat kaiuttimet toimivat siis aiemmin suoraan vahvistimen perässä ollessaan ilman ongelmia).

Laitoin signaalipiuhat takaisin kiinni subbarin tuloliittimiin ja otin vahvistimen virtapiuhan irti seinästä. Nyt kerran kun laitoin tv:n päälle kaukosäätimestä niin samalla sekunnilla napsahti subwoofer ja keskikaiutin päälle. Myös oikea ja vasen etukaiutin menivät omia aikojaan päälle ja taas molemmat samaan aikaan.

Mikä tälläistä voi aiheuttaa?

Kaikki välipiuhat on tehty käyttäen cordial cmk222 kaapelia ja neutricin rca-liittimiä. Voiko tämä piuha olla niin häiriö herkkää että aiheuttaisi tuollaista ongelmaa?
ilkka-rissanen, modified 9 Years ago.

Re: Kaiuttimet menevät itsestään päälle

Yoda Posts: 2564 Join Date: 3/23/09 Recent Posts
Moi,

Neuvoisin sinua ottamaan yhteyttä meidän huoltoon, koska he osaavat neuvoa parhaiten tämän tyylisissä ongelmissa.