Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Message Boards

1022a's : No sound from one speaker

the-audioman, modified 8 Years ago.

1022a's : No sound from one speaker

Youngling Posts: 1 Join Date: 8/29/13 Recent Posts
Al of a sudden after I came back from vacation, I've got no sound coming from my right 1022a. The Led is on, so it seems to be powered, but no sound. Anyone with suggestions?
ilkka-rissanen, modified 8 Years ago.

Re: 1022a's : No sound from one speaker

Yoda Posts: 2564 Join Date: 3/23/09 Recent Posts
Hi,

I would first check all the fuses, obviously it's not the main one because the LED is on. But please notice that it is not advisable to perform any kind of service to the speaker on your own. Please locate your distributor and ask for a nearest Genelec service centre.

http://www.genelec.com/shop/distributors-network/