Genelec Community Forum has been archived

Thank you for all the years of Community discussions and activity!

The time has come for us to retire the community forums, but we will keep everything available for reading. There is a lot of valuable content written over the years, and you'll be able to access all of that. However, no new posts can be written, or old posts modified.

If you have questions, we recommend you use the Support function on the bottom right corner to contact our Customer Support directly.

Alternatively, if you wish to engage in a community discussion with other people, there are many active forums available. There is also an active, fan managed GENELEC COMMUNITY in Facebook, and many Genelec employees are active in the discussions there.

We are sorry for any possible inconvenience this may cause you, but we hope to hear from you through the other channels mentioned above.

Genelec Support

Message Boards

8250 yellow led

dr-wu, modified 12 Years ago.

8250 yellow led

Youngling Posts: 6 Join Date: 5/11/09 Recent Posts
One of my 8250 is showing a yellow led at the front and back and isnt recognized by the network anymore.
It still passes digitalaudio via AES EBU to the other monitor but doesnt produce any sound by itself anymore.
I tried different cables and switched it on and off a couple of times. Also restarted the computer but with no change for the better.
Any idea how to troubleshoot this?
I hope i dont have to send it in for repair.
:roll:


best
Hans
ilkka-rissanen, modified 12 Years ago.

Re: 8250 yellow led

Yoda Posts: 2564 Join Date: 3/23/09 Recent Posts
Hi,

Unfortunately it looks like that the speaker needs service. You have already tried everything to wake it up and it doesn't seem to work. Please contact your local distributor for service information: http://www.genelec.com/sales-network/

I'm very sorry for the inconvenience. :(
dr-wu, modified 12 Years ago.

Re: 8250 yellow led

Youngling Posts: 6 Join Date: 5/11/09 Recent Posts
Thank you for your reply.
Thats what i figured.
I took it to my dealer today.
Hopefully it is only a blown fuse.